Monday - New week - New begging

God mandag godtfolk =)

Det er endelig mandag igjen, en ny uke med masser av muligheter.

Idag har jeg vært litt her og der og dagen har igrunn vært ganske allright. Jeg var på et viktig møte idag, det gikk ganske bra så det var egentlig ikke noe å grue seg til slik som jeg gjorde i forkant. Men er det ikke ofte slik da, at man gruer seg også blir det ikke slik som man tror og ofte blir man positivt overasket :)

Vi har litt kveldsstemning på kjøkkenet ikveld, det er så koselig med levende lys, selvom det er lyst ute. Etter at jeg fikk barn har jeg tent mye mindre lys enn hva jeg gjorde før, men litt blir det :)

Legg merke til den fine "To do list" blokken jeg har liggende, fikk den i julegave og den brukes ved jevne mellomrom. Idag har jeg egentlig hatt mange punkter på listen, men har ikke rukket gjennom flere av dem, så de får jeg heller overføre til imorgen :) 

Lillemor gikk for lillatoner idag og har vært i strålende humør, det er gøy for a mor ;)

Og jeg harvært i litt dusere farger, men nå er joggingsen på ;) Hehe...

Ellers sitter verdens beste og ser på The biggest looser, jeg tror jeg skal joine han vært øyeblikk, men jeg har begyntå skrive dagbok, så det skal jeg gjøre først.

Hvordan har du startet uken din?

Håper du får en strålende dag, vi blogges igjen snart ;)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits