Pappaperm!

Heisann solstråler =)

For en nydelig dag det er, idag skal solen nytes med en gåtur også skal jeg en tur til Kongsberg for å ordne litt. Jeg må si at det frister med en is i solveggen idag, så kanskje jeg skal unne meg det ila dagen.

Verdens beste har startet pappapermen sin og koser seg med lillemor. Nå er de ute på trilletur også besøker de nok litt familie. Jeg er ei skikkelig kontrollfreak, uff jeg liker det ikke, men idag måtte jeg liksom påpeke at han måtte sjekke stellevesken, slik at han hadde med seg alt av bleier, mat osv. 

Jeg må jo bare la han ordne det selv, samtidig så vil jeg ikke at han skal glemme noe, men hva er det værste som kan skje da? Det er jo ikke akkurat verdens undergang..hehe..

Så jeg må roe ned på kontrollfreak`n ;)

Elodi og pappa koser seg maks iallefall og jeg tror Elodi er veldig glad for å tilbringe masse tid med pappaen sin :)

Mammapermen min gikk ut i februar, så i teorien skulle jeg ha jobbet et par måneder allerede, men det gjør jeg ikke. Jeg sa opp jobben min før jul fordi å pendle Notodden-Drammen hver dag med en baby i hus ville blitt veldig tøft og tungvindt. Dumt vil nok mange si, men slik er nå realiteten :)

Så nå er jeg på jobbsøkeren og gjør mitt ytterste for å få meg en jobb. Jeg har tro på at jeg skal få meg jobb, det er jeg ikke redd for, det kan bare ta bittelitt tid. Jeg holder motet oppe iallefall :)

Jaja, nok jobbsøker snakk fra meg :)

Idag går jeg for disse øredobbene, fikk dem til bursdagen min og er kjempe fornøyd med de, elsker forlovelsesringen min også :) Den shiner brigth like a diamond ;)

Hvordan står det til med dere?

Ønsker dere en nydelig dag i solen, vi må nyte den så lenge det varer =)


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits