Vi har kjøpt seilbåt =)

Heisann =)

Long time, no see.....dagene flyr og tiden går altfor fort. Jeg skulle ønske at døgnet hadde flere timer. 

Anyways....

Helgen som var så var vi en tur i huset vårt i Strømstad, formålet med turen var å se på en seilbåt. Ja, du leste rett. Nå er vi eiere av en Sunwind seilbåt 27fot.

Jeg har aldri seilet i hele mitt liv før, jeg har vært med to-tre ganger, så dette blir veldig spenende og gøy å lære seg. Verdens beste har seilet litt, men har også mye igjen å lære. Vi har flere i familien som er gode seilere, så vi får god opplæring vil jeg tro :)

Det blir utrolig spennende å seom jeg trives med båt og sjøliv, ofte har jeg jo syntes at det å være i båt er trangt, men jeg skal gi det en sjanse og jeg tror vi kommer til å få mange gode opplevelser.

Det var absolutt en god grunn til å feire seilbåt kjøpet i helgen som var :)Det er en stund siden vi har vært i Strømstad, så det var utrolig fint å ta en trilletur her og til havnen. Siden det var så nydelig vær passet det godt med en is :)Dette var vel min andre soft is denne sesongen, nam. Soft is med jordbær strø er så digg!

Nå har jeg satt benene høy etter en travel og lang dag. Vi får gjester på lørdag iforbindelse med 17.mai så jeg har nok å gjøre i huset. Med en syk liten frøken går ting ganske tregt kan du si. Men jeg får gjøre det jeg klarer. Og jeg er på god vei :)

Hvordan står det til med deg?

Vi blogges igjen snart, ha en fortsatt fin kveld søtinger ;)

3 speak out loud

littavkobling.blogg.no

14.05.2015 kl.22:26

Grattis med seilbåt, spennende :D Blir nok kjempekjekt!

Annette

14.05.2015 kl.22:30

littavkobling.blogg.no: Tusen hjertelig takk =) Ja, jeg gleder meg veldig. Er både spennende og litt skummelt :)

Iselin Renée

15.05.2015 kl.09:21

Det så herlig ut :)

Annette

15.05.2015 kl.09:59

Iselin Renée: Tusen takk =)

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits