Gigantisk bildedryss =)

Hei godt folk :)

Jeg hadde planer om å titte innom på nasjonaldagen vår, men tiden fløy fra meg så jeg rakk rett og slett ingen oppdatering.

17.mai feiringen var helt fantastisk, jeg var sammen med familien min og svigerfamilien min.
Mamma, stefar, tanten min og mannen kom lørdag 16.mai. Da inviterte vi likeså greit familien til verdens beste også og fyrte opp grillen og arrangerte en grillfest med barn og alt. Kjempe koselig var det :)

Fmilien min overnattet og 17.mai var vi så heldig å få feiret sammen.

Vi hadde enkel, men god 17.mai frokost her hjemme med både rundstykker og reste grillmat fra dagen før og vi dro ned til sentrum for å se barnetoget. Etterpå tok vi en kaffe på en utecafe og nøt det nydelig været og stemningen før vi dro opp til svigers for skikkelig hagelunsj.

Der koste vi oss noen timer før vi gikk ned til sentrum igjen og så borgertoget. Det var stas for liten og for stor.

Her kommer et gigantisk bildedryss jeg vil vise dere fra den fine dagen vi hadde sammen med familiene våre ♥

Lillemor hadde en et nydelig shorts og bluse sett fra Mamas&Papas. Jeg vurderte bunad, men jeg vil ikke kjøpe bunad til henne før hun kan gå, da er bunad mye finere. Så hennes første 17mai falt valget på dette og jeg var kjempe fornøyd med resultatet.Lillemor storkoste seg og nøt alt hun så rundt seg. Det ble massevis av inntrykk og entusiasme :)

En perfekt dag med andre ord :)

Håper dere hadde en fin 17.mai feiring!

 

5 speak out loud

Emilie Josefine

19.05.2015 kl.22:26

Herlige Bilder :)

Tonje Siegel

19.05.2015 kl.22:28

Så mange herlige bilder!

Annette

20.05.2015 kl.10:14

Emilie Josefine: Tusen takk :)

Annette

20.05.2015 kl.10:15

Tonje Siegel: Tusen takk for det =)

Iselin Renée

20.05.2015 kl.19:05

Så koselige bilder :)

Annette

20.05.2015 kl.19:41

Iselin Renée: Tusen takk =)

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits