Matmuffins til frokost er en hit!

God formiddag :)

Nå har jeg akkurat sendt avgårde mannen og lillemor, de er på vei til babysvømming. Normalt ville jeg vært med, men idag har jeg endel å gjøre før det bærer avsted til åpen barnehage og lek og morro for barna :)

Elodi har de siste ukene begynt å sove helt rundt, noe jeg syntes er helt fantastisk. Så idag stod vi opp rett før kl.0800, snakk om å være heldig a ;)

Vi startet dagen med å lage matmuffins med kalkun, løk, mais og ost. Det er første gang jeg har laget dette og det var virkelig en hit for lillemor.

Både jeg og verdens beste syntes disse var kjempe gode, så de kommer jeg til å lage mange flere av. Og du kan ha hva som helst inni de. Bare fantasien som setter grenser :)

Her forleden var jeg en tur på biblioteket og lånte med noen seilbøker, nå som vi har fått oss seilbåt, må jeg jo studere det å seile. Verdens beste skal snart på seilkurs også kan han lære videre til meg, men i mellomtiden, holder jeg meg til bøkene jeg har lånt.

Morgenstund er gull i grunn ♥

Jeg får hive meg rundt her, har endel å gjøre før jeg skal ut.

Håper dere får en fin dag, så snakkes vi snart ;)

3 speak out loud

Marie-Madelen Bekken

20.05.2015 kl.10:36

det er jo faktisk ubeskrivelig godt også! så den ser jeg <3 det er så utrolig fint, for de er både enkle og raske å lage, sunne og enkle å bevare. Jeg fryste ned noen sist jeg lagde, og er super enkelt til å ha som lunsj på jobb eller skole <3 :D

Annette

20.05.2015 kl.10:51

Marie: Helt enig, kjempe godt og utrolig lettvint :) Jeg frøs ned de vi ikke spiste også er det bare å ta opp når man skal ha for de tiner jo så fort :)

ingerslilleverden.blogg.no

20.05.2015 kl.21:49

Har dere fått seilbåt- så utrolig spennende! Du får henge deg på Jarle Andhøy ;)

Matmuffins har ikke jeg heller laget, men det høres og ser veldig godt ut :D

Annette

21.05.2015 kl.17:06

ingerslilleverden.blogg.no: Ja, vi blir hengende på med Jarle Andhøy nå..hehe...
Blir spennende med båtlivet, gleder meg til det.

Matmuffins er utrolig godt og man har så utrolig mange muligheter.

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits