Gammelrosa og sjøgrønn er lekre farger =)

God kveld =)

Nå som det er vår og snart sommer, er jeg så utrolig glad i pastell farger og litt sterkere duse farger. 

Mine favoritter er dus rosa og gammelrosa, og sjøgrønn. Disse er kjempe fine hver for seg og harmonerer veldig godt sammen også.

I stuen har vi en liten krok med vuggen som Elodi brukte da hun var nyfødt, oppi der har jeg pyntet opp med et par gammelrosa puter, legg merke til det matchende bildet av Elodi i bakgrunnen med gammelrosa Tutu skjørt :)

På kjøkkenet liker verdens beste helt sterile og ryddige kjøkkenbenker, med det mener jeg at han foretrekker helst og ikke ha noe på kjøkkenbenken annet enn kaffemaskinen våres, men jeg derimot liker å ha litt pynt på kjøkkenbenken. Så i det ene hjørnet har jeg pyntet opp med en brikke, vase med blomster og et par telysglass fra Lene Bjerre. Også denne "To do list" blokken, jeg digger denne da jeg har oversikt over gjøremål som skal gjøres.

Hva slags farger liker du på interiørfronten?


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits