Hagefester og et fantastisk partytelt!

Heisann solstråler =)

Jeg må bare fortelle dere om det fantastiske partyteltet til svigerforeldrene mine. De har fått et stort partytelt 6x9meter og idag er tredje gangen vi har festligheter der på bare et par uker.

Idag feiret vi bursdagen til niesen min, og jeg stortrives så i den hagen der at jeg gleder meg masse til enda flere hagefester og samlinger i partyteltet :)

Jeg har knipset noen bilder fra bursdagen, de må jeg dele med dere :)

Grillmesteren selv :) Hehe..

Vi spilte boccia, badmington og husket og har spist og kost oss.Lillemor var så heldig og få en nydelig jordbærlue og jordbærkjole av Gommo, det samme fikk kusinen hennes. De er heldige de. Luen måtte jo prøves med en gang =)
Lillemor før bursdagsfesten ikveld. Min lille skatt dette her ♥ Og hun er jeg så stolt av, tenk at jeg har skapt dette vakre vesenet. Deter helt utrolig hva en kvinne kan få til ;)

Nå er det drømmeland her i huset, imorgen skal vi på besøk i barnehagen som lillemor skal begynne i. Det gleder vi oss til. Hilse på alle som jobber der og noen av barna. Det blir stas for både lillemor og hun mor ;) Og far tror jeg..hehe..

Ha en herlig kveld videre og god natt =)

One speaks out loud

Iselin Renée

28.05.2015 kl.14:28

Så fine bilder :)

Annette

28.05.2015 kl.14:28

Iselin Renée: Tusen takk =)

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits