Comfy!

Hei hei og god formiddag =)

Lillemor er syk så ting går litt på halvt hold her, da hun aller helst vil bli båret ellers er det bare suting. Kan du tenke deg noe værre enn sutring? Hehe...neida, man tåler jo det en periode :)

Her har både halsbetennelse og feberen tatt henne så jeg håper det ikke tar mange dagene før hun er på bedringens vei igjen.

Vi kjører derfor en comfy stil idag. Behagelige klær er viktig alltid, men på sykedager er det joggingsen som gjelder :)

Hun ligger faktisk og sover nå så da får jeg kost meg med en kopp te imens. Verdens beste er ute og maler huset, og jeg fyker snart avgårde på et kurs, og når jeg kommer hjem igjen er det min tur til å male, etter at lillemor har lagt seg. Så vi ligger ikke akkurat på latsiden :)

Man får så vondt av de små når dem er syke, man blir litt hjelpesløs, men alt man kan gjøre er å kose og trøste å være der for dem, så jeg håper tiden går fort på kurset idag, men pappaen er hjemme da så hun er jo i trygge hender :)

Flere små barn som er syke idag?


3 speak out loud

Hverdagslykker

04.06.2015 kl.11:14

Så herlige antrekk! Er vondt når de minste er syke ja, får håpe det går fort over :)

Iselin Renée

04.06.2015 kl.14:52

Så koselig :)

Annette

07.06.2015 kl.08:26

Hverdagslykker: Tusen takk, jeg syntes det erlitt gøy å sette sammen antrekk til veslemor :) Hun er blitt mye bedre, sitter bare i nesen og litt slimhoste igjen, ellers er hun tilbake til seg selv, fryktelig aktiv..hehe

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits