Man rekker det man vil =)

Hei hei dere =)

For en travel og hektisk dag dette har vært, men så mange hyggelige minner jeg sitter igjen med etter en dag som denne :)

Først dro lillemor og jeg på babysvømming, etter det var vi hos ei venninne og hentet noe, for så å kjøre til IKEA hvor jeg hadde et par ærender å fikse. Etter IKEA dro vi til mamma hvor jeg leverte lillemor, hun har vært der i hele ettermiddag og kveld mens jeg har vært på barseltreff til ei venninne som har fått verdens nydeligste lille prins :)

Der ble jeg vartet opp med grillmat og greier og fikk holde og kose med den nye babyen deres. 
Etterpå var jeg på Spikkestadog hentet noen båtkart og vester til seilbåten for så å dra opp til mamma å hente lillemor.

Vi kom sent hjem, men det er greit på dager som dette og innimellom.

Her er noen bilder fra dagen!

Lola (mormoren til lillemor, moren min) har gitt Elodi så masse fine klær, blant annet denne nydelige kjolen. Dette var dagens outfit, men vi byttet ut den blå cardigan`en med en hvit en.

Lillemor har funnet seg godt til rette i barneavdelingen på IKEA:) Lola tok dette bildet av jenta mi, å jeg må bare si at jeg er så stolt over å være moren til denne nydelige frøkna. Om 1 uke fyller hun 1 år og det er så stas ♥

Det kribler godt i mammahjertet, jeg er sikker på at alle mammaer der ute skjønner hva jeg snakker om ;)

Nå er det langt over leggetid på meg, imorgen får vi besøk av ei venninne til lillemor, så det blir koselig. Er alltid gøy å leke med vennene sine =)

Ha en fortsatt fin kveld =)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits