Don`t forget to pamper yourself!

Nå som jeg er mamma, er det veldig lett å glemme seg selv midt oppi den travle hverdag. 
Jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har vært så flink til å ta vare på meg etter at lillemor kom til verden.

Jeg har derfor valgt og ha litt kvalitetstid for meg selv idag, hvor jeg bare skal pleie meg, og det er føttene som står for dør.
Kan du tenke deg noe værre enn stygge føtter med sprukne heler og tørr hud? Æsjameg, det er ikke mye pent, og slik har mine føtter vært en stund nå.

Så nå tar jeg grep, jeg sitter med føttene mine oppi en knall rosa bøtte med grønnsåpe. Og her skal det files og smøres så jeg får de mykeste babyføttene i verden;) Hehe...

Jeg skal også kose meg med en nydelig laksepesto på en grønn seng. Det hadde vi på mandag, og det var en eksplosjon uten like. Så utrolig godt og så enkelt. Innertier!!

Så lurer jeg på om jeg skal fargelegge litt i den fine boken min eller om jeg skal legge meg lang flat på sofaen å se en film? Vi får se hva jeg ender opp med.

Men kvalitetstid, ja, det skal det bli :) 

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits