Miss Etoile

Goood fredag =)

Åååå som jeg gleder meg til verdens beste kommer hjem fra Gdansk ikveld, han har vært der på jobbtur i noen dager nå, kosetur med andre ord..hehe..Så mon tro hva slags form i han er når han kommer hjem :) Hehe...

Idag var jeg innom Martines Landhandleri i Kongsberg, de har så utrolig mye fint. Og det som er så fint med den butikken, er at den er på en måte delt i to. Den ene halvdelen har interiør ting og den andre delen har hobby ting og ting til baking og slikt.

Og det var nettop derfor jeg var der idag.
Lillemor fyller 1 år på onsdag og da er det litt stas å gjøre litt ut av det. Jeg hadde egentlig bestemt meg for gull og rosa, men det har jeg ikke så mye av, så jeg tar med sølv i tillegg.

Både sølv og gull kan fint gå sammen, bare man har riktig gull farge, og det har jeg :)

Så jeg fikk plukket med meg noen ting og det beste av alt var at jeg fikk alt på salg. 50% har de på Miss Etoile :)

Gleder meg til å pynte opp og bake diverse snadderier :)

Lillemor har vært hos Gommo idag mens jeg har flydd rundt og ordnet til bursdagen. (Snakk om å være tidlig ute.)
Og siden det har vært så varmt idag ble dagens outfit på lillemor en nydelig sommer romper fra Hust&Claire.

Nå lurer jeg på om jeg skal lage en slik tidslinje med bilder av lillemor fra dagen hun ble født og et bildet for hver måned som har gått. Jeg ser det er så mange som har gjort det til bursdager, og det ser så fint ut. Så jeg får planlegge litt :)

Fredagskvelden blir og ta det rolig, jeg må spise litt nå også blir det å fargelegge eller se litt på tv :)

Hva er dine planer for fredagskvelden?

 

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits