Årets første vass på Norsjø Ferieland

God kveld og god fredag fininger =)

Idag har vi vært på en lang seiltur til oss å være, da vi er ganske nye i gamet.
Vi har seilet til Norsjø Ferieland som ligger 25 minutter med bil fra Notodden, og med seilbåt tok det tre timer.

Vi hadde en utrolig fin tur og været var rett og slett fantastisk. Og det som var så bra var at lillemor storkoste seg hele veien, selv med den dumme vesten sin på :)

Her er et par bilder fra dagen vår:)Lillemor koste seg så på Norsjø, hoppet på trampolinen med pappaen sin, krabbet og gikk rundt gresset og hadde til og med sitt første vass, eller rettere sagt, dette var første gangen hun kjente på sjøvann i hele sitt liv :) Det syntes hun var veldig stas. Vi angrer for at vi ikke tok med overnattingsutstyr, for det var så fint der, og jeg hadde så lyst til å overnatte der. Så imorgen tar vi en kortere tur og legger til et annet sted. Det kan bli vel så bra det, også tar vi Norsjø ferieland en annen gang ila ferien.

Har du vært på Norsjø Ferieland?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits